Pretraživač proizvoda
 
 
   
 Tehnologija skladištenja nove generacije! Vx500 External SSD
23.11.2023

Verbatim Vx500 externi SSD koristi fleš memoriju velike brzine i USB 3.2 kontroler generacije 2, optimizovan da obezbedi neuporedive performanse.

Imajte kontrolu nad svojim podacima

Čuvanje, premeštanje i pravljenje rezervnih kopija velikih količina digitalnih podataka može biti dugotrajan i težak posao. Sa brzinama prenosa do 500 MB/s* čak i video datoteke visoke rezolucije mogu da se premeste za nekoliko sekundi.
Poboljšane performanse Vx500 čine ga idealnim za pokretanje virtuelnih mašina na vašem računaru.

Jednostavan, elegantan dizajn

Napravljen od svemirsko sivog aluminijuma i težak samo 29 grama, Vx500 Ekternal SSD ima veoma elegantan i sofisticiran izgled i osećaj. Iako je male fizičke veličine, ima ozbiljan prostor za skladištenje - dostupan u kapacitetima do 480 GB, savršen je dodatak za Ultrabook-ove sa ograničenom memorijom na ploči.

Dobro povezani

Vx500 dolazi sa USB-A i USB-C* kablovima tako da se može odmah koristiti sa velikim brojem uređaja, od računara i televizora do najnovijih mobilnih uređaja.


 NOVO - LG 4K UHD IPS UltraGear™ gejming monitor od 32
14.08.2023

 

Pripremite se, igra počinje! Stigao je 32GQ950P-B 

Nano IPS sa ATW (Advanced True Wide Polarizer) unapređuje odnos kontrasta i izražavanje boja u stvarnom širokom uglu i može da doprinese realističnijem pojačanju užitka u igrama.

ATW

Bolji odnos kontrasta i izražavanje boja
ATW (Advanced True Wide polarizator), primenjen na ultra-premium ekranu za profesionalni rad visokog nivoa, za medicinsku i stručnu upotrebu, pokriva bolji ugaoni kontrast (maks. 10 puta) i pokrivenost boja (maks. 40 puta) od ekrana gde nije primenjen ATW u širem uglu.

Nano IPS

Nano IPS tehnologija podržava ekspresnu visoku vernost boja za reprodukciju živopisnih scena na velikom UHD 4K ekranu od 32 inča.

VESA DisplayHDR™ 1000

Realistične boje i kontrast

Nano IPS tehnologija u kombinaciji sa VESA DisplayHDR™ 1000. To znači da možete da reprodukujete realističnije HDR igre sa preciznim bojama i reprodukcijom kontrasta.


IPS 1 ms (GtG)

Neverovatna brzina, prepuštanje igri

Uz IPS od 1 ms koji se može porediti sa TN brzinom, obezbeđujući smanjenje pojave obrnute zaostale slike i kratko vreme odziva, omogućava vam da uživate u potpuno novom doživljaju gejminga.