Pretraživač proizvoda
 
 
   
 FEST teflonsko posudje
13.05.2021

Poštovani partneri ,

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novi brend posudja visokog kvaliteta u našoj ponudi.

FEST posudje Grčkog proizvodjača YALCO  izrađeno je od aluminijuma 99,5% čistoće. Teflon Classic nelepljivi premaz garantuje dugotrajnost I sigurnost upotrebe. Posudje je opremljeno ergonomskim ručkama za stabilnost, I poklpocima od PYREX stakla vrhunskog kvaliteta.. FEST posudje pogodno je za upotrebu na elekrtičnim, keramickim , plinskim šporetima I rernama.

Široka paleta posudja različitih veličina dizajnirana je da zadovolji  potrebe savremenog domaćinstva.

 


 TRISTAR GRILL BP-2780
12.04.2021

Tristar Grill BP-2780 roštilj koja vam omogućava da grillujete i pečete hranu bez bozajni da će se namirnice zalepiti za rešetke. Površina grilla  je 37x25 cm. Ovo je površina dovoljna da za vas i vašu porodicu i prijatelje pečete i grillujete hranu na roštilju. Temperatura uredjaja se može lako prilagoditi , a indikatorska lampica napajanja prikazuje kada je grejna ploča uključena.

Tristar Grill Rešetka Tristar je opremljena integrisanim sistemom  za kapanje masti tako da prekomerna masnoća automatski završava u ležištu za masnoću. Na ovaj način ćete dobiti izuzetno zdrav, ali i vrlo hrskav obrok . Rešetka ima dve ručke što olakšava podizanje i skladištenje rešetke. Canon i-SENSYS LBP223dw
30.03.2021

Produktivni i efikasni, ovi monohromatski laserski štampači sa jednom funkcijom savršeni su za preduzeća koja traže brzinu i pouzdanost.

33 stranice u minuti

Radni ciklus 80.000 stranica

Štampanje sa USB memorijskog uređaja

Mrežna, Wi-Fi

Automatsko dvostrano štampanje 

Kaseta za 250 listova

Možete da se fokusirate na poslovanje, zahvaljujući spokoju koji vam donosi Canon 3-godišnja garancija.

https://www.canon.rs/officewarrantypromotion/

 


PRILOG:
i-SENSYS LBP220.pdf