Pretraživač proizvoda
 
 
   
 Blaupunkt radio budilnik CR60BT / CR65BT
25.01.2022

Novo u nasoj ponudi!

Dva nova modela, veliki, jasan LED displej olakšava svakodnevnu upotrebu CR60BT/ CR65BT, a takođe vam omogućava da prilagodite podešavanje zatamnjivanja u zavisnosti od doba dana ili vaših želja. Kontrolna tabla sa dugmetom olakšava korišćenje, tako da možete brzo da podesite alarm za buđenje ili promenite jačinu zvuka radija.

Blaupunkt CR60BT/CR65BT se ističe svojim drvenim kućištem sa funkcijom bas refleksa, zbog čega zvuči bolje. Pored funkcija radija, alarma ili zujalice, pomoću ovog budilnika možete i bežično da reprodukujete muziku sa pametnih telefona i tableta. Ovo je moguće sa integrisanom Bluetooth funkcijom.


 Tristar grill GR-2650
24.01.2022

Tristar GR-2650 kontaktni roštilj je savršen za pravljenje toplih sendvič, paninija, mesa, ribe i povrća na grillu. Roštilj se automatski prilagođava visini proizvoda zahvaljujući plivajućem poklopcu, tako da na roštilju možete pripremati sve vrste proizvoda. Nelepljivi premaz osigurava da ne morate da koristite ulje i da lako možete očistiti roštilj nakon upotrebe.

Praktičana upotreba

Tristar kontaktni roštilj je veoma praktičan za upotrebu zahvaljujući praktičnim dodatnim funkcijama. Integrisana ručka olakšava pomeranje ili otvaranje roštilja. Poklopac ima bravu, a indikatorska lampica vam omogućava da jednim pogledom vidite da li je roštilj dostigao odgovarajuću temperaturu. Pored toga, roštilj je opremljen neklizajućim nogama kako biste bili sigurni da roštilj stoji stabilno na vrhu radne površine.

Lako se čisti

Kontaktni roštilj GR-2650 je opremljen visokokvalitetnim nelepljivim premazom, tako da nećete morati da koristite ulje ili puter za pečenje tako da ćete imati ekstra zdrav rezultat. Omogućava vam da lako očistite kontaktni roštilj nakon upotrebe čišćenjem gril ploča krpom.

Kontaktni roštilj brzo postiže željenu temperaturu sa snagom od 700 W.Imaćete veliku površinu za pečenje od 25,5 x 15,5 centimetara.Plutajući poklopac ravnomerno grilluje namirnice i čini roštilj savršenim za sve vrste proizvoda.


 Novo u ponudi! AUX multi split i Laki komercijalni sistemi
16.12.2021

Poštovani saradnici,

predstavljamo vam nove grupe u asortimanu AUX klima uredjaja - Multi split i Lake komercijalne sisteme.

Ako želite sveobuhvatno da klimatizujete vaš životni ili radni ambijent, a nedostaje vam prostor za montažu više spoljnih jedinica, pravo rešenje za vas su AUX multi split klima uredjaji. Na jednu spoljnu jedinicu možete povezati i do 5 unutrašnjih. Istovremeno, estetski ne ugrožavate izgled vaše zgrade ili kuće, a zadržavate efikasnost standardnih klima uredjaja.

Idealno rešenje za klimatizaciju većih poslovnih prostora otvorenog ili parcijalnog tipa, jesu Laki komercijalni klima uredjaji srednjih kapaciteta. Izborom kasetnih, kanalskih ili parapetnih varijanti unutrasnjih jedinica štedite na prostoru i povećavate efikasnost. Uspešna implementacija ovih vrsta klima uredjaja sasvim je moguća i u rezidencijalnim uslovima.

Više o samim modelim, saznajte u okviru našeg portala, klikom na ikonicu AUX na desnoj strani ili selekcijom preko pretraživača.