Pretraživač proizvoda
 
 
   
 UNION mini sporeti
28.11.2022

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo postojeći asortiman UNION bele tehnike proširili sa dva modela mini šporeta ovaj put sa skrivenim grejacem .

Union mini sporeti imaju rernu velike zapremine 37l, duplo staklo na vratima pećnice,dva skrivena grejaca ukupne snage 1300W.Šporet je opremljen i sa dve ringle snage 1000W/1500W. Uverite se u visok kvalitet izrade .

UNION je pristupačnan brend koji pomaže svojim kupcima da ostvare dodatnu vrednost za sebe i svoju porodicu, jer uz pravi odnos cene i kvaliteta nudi uređaje koje sebi može da priušti šira populacija. Pronašli smo način da savremenu tehnologiju i provereni kvalitet proizvedemo po pristupačnoj ceni i na taj način ponudimo stvarnu vrednost dobrih proizvoda.


 EZVIZ bežična kamera za naše najmlađe CS - BM1
24.11.2022

Gde god da se nalazite, možete nadgledati vaše dete sa EZVIZ-ovim prvim monitorom za bebe.

Ova najnovija inovacija iz EZVIZ-a transformiše naprednu kameru i AI tehnologiju u vizuelno prijatan, jednostavan za upotrebu i siguran pomoćnik za bebe koji pojednostavljuje svakodnevne roditeljske zadatke.

Uživajte u trenutnim obaveštenjima kada ste bebi potrebni ili kada se pomera u toku sna.
Neka vam EZVIZ pomogne da vam olakša brigu o vašoj bebi u bilo kom trenutku, danju ili noću.

Ovaj slatki i sitni dodatak se uklapa u prostor za spavanje svake bebe.
Izaberite između dve verzije boja ili jednostavno nabavite obe za različite sobe!

Sa netoksičnim silikonom bez oštrih ivica na kućištu kamere, BM 1 model je bezbedan za upotrebu bilo gde sa mališanima. 

100% bez žica, BM 1 drži radoznale male ruke ili mališane koji šetaju dalje od opasnih kablova.

 


 Canon PIXMA MG3650
23.11.2022

Lako uspostavite vezu sa pametnim uređajima i informatičkim oblakom pomoću ovog kompaktnog višenamenskog Wi-Fi uređaja. Uživajte u brzom, veoma kvalitetnom štampanju, kopiranju i skeniranju, uz mogućnost dvostranog štampanja. 

Prednosti : 

- Kreirajte i štampajte prelepe fotografije bez margina

- Štampajte sa smartfona ili tableta i skenirajte na njega

- Lako uspostavite vezu sa skladištem u informatičkom oblaku uz PIXMA Colud link

- Odštampajte više stranica za uloženi novac uz XL kertridže sa  mastilom

 

 

Vaš Avtera Tim,


 Union električna konvektorska grejalica PH-01WX,
23.11.2022

Poštovani partneri,

UNION grejna tela dizajnom I kvalitetom mogu zadovljiti potrebe najzahtevnijih potrosača. Na raspolaganju su vam vise modela radijatora sa uljanim punjenjem , konvektorsske I panelne grejalice .

Električna konvektorska grejalica PH-01WX, snage 2000W, sa 2 nivoa podešavanja zagrevanja i X-shape aluminijumski grejac, IPX4 zaštita od prskajuće vode iz svih pravaca je najbolje resenje za dogrevanje vaseg prostora.

UNION grejna tela zagrejaće vas životni I radni prostor na kvalitetan I ekonomičan nacin.

 


 Tristar pegla za vertikalno peglanje ST-8916
23.11.2022

Tristar pegla za vertikalno peglanje  ST-8916 je idealan aparat na paru za odeću za ispravljanje nabora, otklanjanje mirisa i bakterija na odeći ili bilo kom drugom predmetu od tkanine. Sa snagom od 1200 W i kontinuiranim mlazom pare od 20 g/min pegla za vertikalno peglanje je bolja i brža zamena za peglu i čini da sve tkanine ponovo izgledaju potpuno nove.

Osvežava i ubija bakterije

Optimalni izlaz pare prodire u svako vlakno tkanine i otklanja neprijatne mirise poput mirisa tela i dima. Para takođe rastvara gužvanje korišćenjem toplote bez oštećenja tkanina. Pošto je para u stvari topla voda, ona takođe ubija 99% svih bakterija i grinja na vašoj odeći ili posteljini.

 Spreman za rad za35 sekundi

Uključite utikač u utičnicu i sačekajte 35 sekundi, pegla će biti spremana za rad. Rezervoar za vodu ima zapreminu od 0,26 l i može se dopuniti i možete nastaviti peglanje. Efikasan i brz način za uklanjanje nabora i neprijatnih mirisa.

 

 


 Serija Canon imageRUNNER 2425 / 2425i
21.11.2022

Idealno rešenje za dinamične male i srednje kancelarije sa velikim obimom štampanja i skeniranja

Robustni i snažni crno-beli višefunkcionalni A3 štampači

imageRUNNER 2425 / 2425i, 25 stranica u minuti

Štampanje, kopiranje, skeniranje, slanje, čuvanje i opcioni faks

WVGA ekran u boji od 7 inča/17,8 cm osetljiv na dodir

Automatsko dvostrano štampanje i standardni mehanizam za automatsko dvostrano uvlačenje dokumenata (model IR2425i)

Automatsko dvostrano štampanje . Mrežna, Wi-Fi, USB i QR kôd veza

Bezbedno pokretanje i tehnologija SIEM. Maks. kapacitet 700 listova


PRILOG:
imageRUNNER 2425_imageRUNNER 2425i_Datasheet.pdf
imageRUNNER_2425.pdf
 Novi UltraWide LG monitor 26WQ500-B
02.11.2022

 

 

Vidite više, postignite više sa 21:9 UltraWide™ Full HD ekran veličine 26“

Vidite više i postignite više na novom UltraWide™ Full HD (2560 x 1080) ekranu. Sa 33% više prostora na ekranu po širini u odnosu na ekran sa FHD rezolucijom (1920 x 1080), možete efikasno da obavljate više radnji bez prebacivanja između programa.

Neverovatna brzina do pobede

1 ms MBR pomaže u glatkom igranju smanjujući zamućenje i dupliranje slike. Dinamični i brzi objekti usred čitave akcije mogu dati igračima konkurentsku prednost.

Ugrađeni hardver sa sertifikatom TÜV Rheinland, rešenje za nisku emisiju plave svetlosti, održava tačnost boja na ekranu i minimizira emisiju plave svetlosti kako bi prilagodio prijatnost za oči.

Reader Mode podešava temperaturu boje i osvetljenje, što pomaže da se smanji zamor očiju.

Flicker Safe smanjuje nevidljivo treperenje na ekranu, što doprinosi smanjenju zamora očiju. 

 

 


 AT-LP120XUSB
01.11.2022

 

Počeli smo u Tokiju 1962. godine, dizajniranjem i proizvodnjom fono kertridža visokih performansi. To pola veka vredno analogno iskustvo ulazi u svaki gramofon koji proizvedemo, obezbeđujući vam najbolje iskustvo slušanja sa svog vinila.

Zvuk visoke vernosti sa Bluetooth® bežičnom tehnologijom

Direktan pogon, DC servo motor

Potpuno ručni rad

Podesiva dinamička kontrola protiv klizanja

Odabirne brzine 33/45/78 o/min

Balansirana ruka u obliku slova S sa hidraulički prigušenom kontrolom podizanja i naslonom koji se može zaključati

Ciljno svetlo koje se može ukloniti za lakše praćenje pri slabom osvetljenju

AT Gramofoni

 


 Union masina za pranje vesa N-7101N
01.11.2022

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo UNION masinu za pranje vesa N-7101N

Ves masina sa prednjim punjenjem 7kg, brzina obrtaja 1000rpm,energetska klasa D,15 programa (Cotton 90°C, Cotton 40°C, Cotton Prewash,  Eco 20°C, Sintetics, Wool,  Rinse, Allergy safe, Spin/Drain, Hand Wash,Outdoor,  Mix, Jeans/Dark Garments, Daily 60°C/60', Rapid Wash 15', Off position), podesavanje brzine obrtaja, odlozen start, podesavanje temperature pranja,sistem za ustedu energijezastita od prelivanja, Sistem detekcije greske, Bezbednosno zakljucavanje -child lock, Nivo buke pri centrifugiranju 76dB,dimenzije H/D/W: 845/527/597mm

UNION je pristupačnan brend koji pomaže svojim kupcima da ostvare dodatnu vrednost za sebe i svoju porodicu, jer uz pravi odnos cene i kvaliteta nudi uređaje koje sebi može da priušti šira populacija.


 UNION mini sporet
31.10.2022

Poštovani partneri ,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo postojeći asortiman UNION bele tehnike proširili sa dva modela mini šporeta ovaj put sa skrivenim grejacem .

Union mini sporeti imaju rernu velike zapremine 37l, duplo staklo na vratima pećnice,dva skrivena grejaca ukupne snage 1300W.Šporet je opremljen i sa dve ringle snage 1000W/1500W. Uverite se u visok kvalitet izrade .

UNION je pristupačnan brend koji pomaže svojim kupcima da ostvare dodatnu vrednost za sebe i svoju porodicu, jer uz pravi odnos cene i kvaliteta nudi uređaje koje sebi može da priušti šira populacija. Pronašli smo način da savremenu tehnologiju i provereni kvalitet proizvedemo po pristupačnoj ceni i na taj način ponudimo stvarnu vrednost dobrih proizvoda.