Pretraživač proizvoda
 
 
   
 Klima uredjaji Comfee! Novo u ponudi!
03.06.2022

Poštovani partneri,

sa velikim zadovoljstvom predstavljamo vam novi brand klima uredjaja - Comfee!

Originalni i zaštićeni brand jednog od globalno vodećih proizvodjača klima uredjaja - Midea, po prvi put predstavljamo na našem tržištu. Ime dobro poznato širom Evrope, konačno je dostupno i kupcima u Srbiji.

Brand iza koga stoji ovaj renomirani proizvodjač, garant je kvaliteta, preciznosti izrade i dugovečnosti.

Za počečtak predstavljamo Inverterske modele u najpopularnijim kapacitetima - 9000 i 12000 Btu, kao i sve popularniji i traženiji portabl model, kapaciteta 9000 Btu, koji ne zahteva komplikovanu montažu i obezbedjuje mobilnost u svakom trenutku.  

Više detalja na linku u okviru našeg portala:


 UNION električni rešoi
31.05.2022

Poštovani saradnici,

 sa velikim zadovoljstvom predstavljamo električne rešoe UNION, još jedan prodajni segment u asortimanu brzo rastućeg ekskluzivnog brand-a kompanije AVTERA. 

Kao stvoren za vašu kuhinju

Rešo UNION brenda je više nego potreban mali kućni aparat za vašu kuhinju. Pogodan je za brzo spremanje hrane, podgrevanje ručka ili kuvanje kafe. Rešoi UNION brenda dolaze sa mnoštvo funkcija, kvalitetnom izradom Takođe ovaj kuhinjski aparat je koristan i za studentske sobe jer ne zauzima puno prostora i biće idealno rešenje za pripremu jutarnje kafu i doručaka.

 

 

 

 


 Comfee mali kućni aparati
11.05.2022

Poštovani partneri,

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novu grupu uredjaja Comfee brenda u našoj ponudi.

Comfee mali kućni aparati  dizajnom I kvalitetom mogu zadovljiti potrebe najzahtevnijih potrosača.

Comfee mali kućni aparati napravljeni su od najkvalitenijih materijala koji su pre svega sigurni za vaše zdravlje. Comfee uredjaji predstavljaju pomoć u svim kuhinjskim poslovima a svojim dizajnom ukras moderne kuhinje. 

Comfee  MIDEA ENVIRONMENT APPLIANCES DIVISION jedna je je od vodećih divizija Midea Grupe.